آلزایمر و 4 خوراکی بسیار مفید ؛ نسخه ای که اصلا پیچیده نیست

پایگاه خبری و پرتال تهران هوشمند ، بهترین مرجع کسب خبر و درگاه های الکترونیک شهر تهران

12 تیر 1401 ساعت 22:20

آلزایمر در ارتباط مستقیم با مغز است و مواد غذایی که هر روزه مصرف می کنیم نه تنها در حفظ سلامت مغز نقش دارند، بلکه می توانند عملکردهای ذهنی مشخص مانند حافظه و تمرکز را بهبود ببخشند . 

در ادامه 4 خوراکی مفید و اثرگذار بر آلزایمر مورد اشاره قرار می گیرد. تمامی مواردی که در ادامه بررسی می شوند، با استناد به اطلاعات منتشر شده توسط مرکز ملی پزشکی مکمل و جایگزین و همچنین مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا دسته بندی شده اند:

ماهی چرب و آلزایمر : وقتی صبحت از غذاهای مفید برای مغز به میان می آید، ماهی های چرب اغلب در صدر لیست قرار می گیرند. این نوع ماهی شامل سالمون، قزل آلا، ماهی تن، شاه ماهی و ساردین است که همگی منابع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 به شمار می روند.حدود 60 درصد از مغز ما از چربی ساخته شده است و نیمی از این چربی نیز اسیدهای چرب امگا 3 هستند. مغز از امگا 3 برای ساخت سلول های عصبی استفاده می کند و از این رو چربی های مذکور برای یادگیری و حافظه ضروری هستند.

به گفته محققان امگا 3 ممکن است زوال ذهنی مرتبط با افزایش سن را کاهش دهد و به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند.

قهوه و آلزایمر : اگر شما هم از طرفداران سفت و سخت قهوه صبحگاهی هستند، خوشحال خواهید شد که بدانید تا چه اندازه برای سلامتی تان عالی است.دو جزء اصلی قهوه یعنی کافئین و محتوای آنتی اکسیدانی می توانند به سلامت مغز کمک فراوانی کنند. کافئین موجود در قهوه اثرات مثبت زیادی بر مغز دارد، از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد: - افزایش هوشیاری . بهبود خلق و خو . افزایش تمرکز .

زردچوبه و آلزایمر : زردچوبه اخیرا سر و صدای زیادی به پا کرده است. این ادویه زرد رنگ عنصری کلیدی در پودر کاری است و فواید زیادی برای مغز دارد.کورکومین ماده فعال زردچوبه است که از سد خونی مغزی عبور می کند. به این معنی که می تواند مستقیما وارد مغز شود و برای سلول های عصبی مفید باشد.این ترکیب آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی با مزایای مغزی زیر مرتبط است: ممکن است برای حافظه مفید باشد . به درمان افسردگی کمک می کند . به رشد سلول های جدید مغزی کمک می کند .

کلم بروکلی و آلزایمر : کلم بروکلی مملو از ترکیبات گیاهی قدرتمند از جمله انواع آنتی اکسیدان ها است. علاوه بر این ویتامین K بسیار بالایی دارد و بیش از 100 درصد از مصرف روزانه توصیه شده (RDI) را در یک فنجان (160 گرمی) از کلم بروکلی پخته شده تامین می کند.این ویتامین محلول در چربی به منظور تشکیل اسفنگولیپیدها ضروری است؛ نوعی چربی که به طور متراکم در ماده سفید سیستم اعصاب مرکزی یافت می شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تهران هوشمندکپی رایت © 1397 کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.
logo-samandehi