5 خوراکی برای مقابله با آلرژی ها فصلی

پایگاه خبری و پرتال تهران هوشمند ، بهترین مرجع کسب خبر و درگاه های الکترونیک شهر تهران

06 ارديبهشت 1403 ساعت 01:13

در فصل بهار با شکوفا شدن گل ها و بازگشت زندگی به طبیعت بر تعداد موارد آلرژی فصلی با علائمی مانند خارش چشم و آبریزش بینی نیز افزوده می شود. اما ممکن است مصرف برخی مواد غذایی به تسکین آلرژی های فصلی کمک کنند. 

مطالعه ای که توسط موسسه ملی سلامت آمریکا منتشر شده است، نشان می دهد که عدم تنوع در میکروبیوتای روده، یا باکتری های خوب در روده بزرگ، با آلرژی های فصلی مرتبط است. روده شما می تواند تاثیر مستقیمی بر عطسه، خارش چشم، و دیگر علائم آرژی های فصلی داشته باشد. از این رو، تمرکز بر شرایط روده بزرگ به جای بینی می تواند عاملی کلیدی در مبارزه با آلرژی های فصلی باشد. در ادامه پنج خوراکی که می توانند به بهبود شرایط روده بزرگ و مبارزه با آلرژی های فصلی کمک کنند، معرفی شده اند.

آب استخوان گوشت : آب استخوان گوشت سرشار از ال-گلوتامین است که این اسید آمینه به تقویت فعالیت سلول های ایمنی در روده بزرگ و تسکین بافت پوششی روده کمک می کند. کفیر نارگیل : کفیر نارگیل می تواند تا 30 نوع سویه باکتری خوب مختلف را در خود داشته باشد. تقویت جمعیت باکتری های خوب در روده بزرگ اهمیت دارد و کفیر نارگیل می تواند سویه های مختلف باکتری های خوب را ارائه کند. زنجبیل : ریشه زنجبیل اثر ضد التهابی و آنتی اکسیدانی در بدن دارد. همچنین، زنجبیل یک اثر شبه آنتی هیستامین در بدن دارد که می تواند به بهبود گرفتگی بینی کمک کند. زردچوبه : بسیار شبیه به زنجبیل، زردچوبه سرشار از خواص ضد التهابی است. همچنین، زردچوبه می تواند التهاب را کاهش دهد که می تواند به بهبود گرفتگی بینی کمک کند. مواد غذایی سرشار از ویتامین C : مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین C می تواند فواید مختلفی برای بدن انسان داشته باشد که از بهبود عملکرد سیستم ایمنی تا تقویت سلامت پوست را شامل می شود. با این وجود، مواد غذایی سرشار از ویتامین C می توانند اثری آنتی هیستامین نیز داشته باشند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تهران هوشمندکپی رایت © 1397 کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.
logo-samandehi
;